Неописуема трагедия! Паметник премаза 31-г. мъж в Морската градина на Бургас

Линейка

Ужасна трагедия се е разиграла около 21,30 часа снощи в Морската градина на Бургас, съобщава Флагман, цитирайки очевидец. В района на Колежа по туризъм към момента гъмжи от полиция, има и линейка, чийто спешен екип обаче не е успял да направи нищо, за да спаси живота на 31-годишен мъж. Той е намерил смъртта си по брутален начин. Това, което описва източникът, е по-страшно и от филм на ужасите.

Двама приятели се опитали да се покатерят по неясни причини върху една от гранитните скулптури, която е висока около 2,5 метра. Тя е разположена в непосредствена близост до алеята, водеща към Колежа по туризъм. Когато един от мъжете успял да стигне до горе, част от монумента се отчупва и той полита надолу заедно с нея. Отломъкът – над 200 килограма, се е стоварил върху главата му, твърди очевидецът.

Не е ясно какво е състоянието на другия мъж, който е бил в подножието на художествената творба. Не е ясно и какво са търсили около 21 часа двама приятели под тоталитарния монумент, вероятно са опитвали екстремно селфи.

В Морската градина на Бургас има множество подобни гранитни паметници, които са поставени в тоталитарно време при традиционен международен пленер. По-голямата част от тях се рушат под влияние на метеорологичните условия.

Лобното място на младия мъж, чието тяло бе откарано в моргата, всъщност се е намирало под две големи каменни колони с височина 2,5 метра, още в първия завой надясно от прелеза. Самият монумент представлява три колони под формата на буква П, а под него е била статуята.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ