Родителите на Джизъса забравиха за внука си Благойчо. Златка: Лицемерни и неблагодарни хора

Златка Райкова

Бившият футболен национал Благой Георгиев тези дни подписа документите за развод със съпругата си Полина Спасова. Оказва се, че Джизъса не е в добри отношения и с предишната си жена Златка Райкова, от която има син, кръстен на него самия. В последните години Благо сменя дамите до себе си като носни кърпички, а това очевидно не му носи особено добър рейтинг сред бившите.

Докато Георгиев участва в телевизионното риалити „Сървайвър“, което се проведе в Доминиканската република, неговият наследник Благой-младши е бил изцяло под грижите на майка си. Русата Златка признава, че настоящият й любим Карен Хачатрян е приел детето като свое и е полагал страхотни грижи към него. Именно това е причината Златка да поиска още едно бебе и с арменеца станаха родители преди дни на момче, което ще носи името на татко си – Карен.

Благой-младши няма никакъв контакт с родителите на татко си. Свекърът и свекървата на Златито изобщо не се интересуват от внука си или поне така излиза от нейните думи.

Последователи на Райкова в социалната мрежа инстаграм й зададоха въпрос: „Бабата и дядото от другата страна потърсиха ли малкия, докато Благой беше в шоуто?“. Златка чистосърдечно отговаря: „Не са го търсили и нямам желание за контакт с тях. Лицемерни и неблагодарни хора не искам около нас.“ Плеймейтката е прекъснала абсолютно всякакви взаимоотношения с родата на Джизъса и не иска и да чува за тях. Самият Благо също не вижда сина си за няколко месеца, докато течаха снимките за „Сървайвър“ на екзотичния остров. След края на шоуто футболистът бил шокиран да научи, че съпругата му го изоставя. Той бил известно време в ступор, разкри пред „България Днес“ самата Полина.

Не за първи път родителите на Георгиев имат проблеми със своите снахи.

„Бившата жена на Благо – Христина Витанова, не ми дава да чуя внуците“, проплака пред „България Днес“ майката на бившия футболист – Румяна, преди няколко години. Най-близкият човек до Джизъса не знаеше какво се случва с нейните наследници – Йоана и Давид. Христина бе решила да отдели двете деца на бохема от него и семейството му. По онова време Джизъса участва в „Биг брадър“ заедно със Златка и бе заръчал на майка си да проверява през ден как са децата му. Румяна работи в училището в Суходол. Таткото на Благо – Жоро, пък се грижи за имота им на улица „Падина“ в квартала. В двора им, където Георгиев е отрасъл, той е построил малко тухлено параклисче. Набожният футболист се изявява като ктитор и е вдигнал вече няколко храма.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ