Видин плаче! Един от младежите от касапницата с 2 трупа издъхнал навръх имения си ден

катастрофа видин

Днес погребаха младежите, загинали в жестоката катастрофа на Гергьовден във Видин, пише BulNews. Трагичният пътен инцидент стана малко преди полунощ в събота на бул. „Панония“.

23-годишния Кирил Тодоров седял зад волана на лек автомобил „Мерцедес“. Шофирайки с висока скорост колата, младежът изпуснал контрола над нея, тя напуснала пътното платно вдясно по посока на движението и се забила в стълб. Вследствие на жестокия удар на място са загинали шофьорът и 19-годишният Георги Димитров, който се возил на предната седалка.

Веднага след инцидента на мястото пристигнали спешни медици, които констатирали смъртта на двете момчета и откарали към видинската болница друго – 19-годишният Стилиян, който се возил на задната седалка в мерцедеса.

По неофициална информация, към момента състоянието на оживелия като по чудо младеж е стабилно.

След инцидента, социалната мрежа фейсбук почерня от жалейки от близки на двете загинали момчета. Опечалените хора изказват своите съболезнования към почернените семейства и пожелават светъл път към вечността на техните души.

Единият от младежите е загинал навръх имения си ден. Негови близки публикуваха тъжно и разтърсващо послание след тежката загуба.

„Отиде си едно прекрасно дете, една мечта, една надежда и смисъл. Няколко секунди между това да му пожелаеш за имения ден да сбъдва мечти до това да го няма.

Разберете карането с 200 НЕ Е ТАРИКАТСКО, карането с 200 убива мечти!“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ