Пловдивчанка бие тревога: Пазете децата си! Този извратеняк следи малки деца. А МВР мълчат

пловдив парк

Разтревожена майка от Пловдив сигнализира за мъж с меко казано съмнително поведение в парк в „Кършияка“.

Марияна Петрова твърди, че въпросният „индивид“ е следял момичета на 12 години и е извършвал непристойни действия. Тя е опитала да се свърже с Трето РУ на няколко пъти, но без успех, пише glasnews.bg.

Притеснително е и твърдението ѝ, че мъжът не за първи е забелязан в района с подобно поведение.

„Този „индивид“ обикаляше парк „Рибница“. Местеше се от пейка на пейка, докато не забеляза две момичета на видима възраст 12-13 години, които си играеха на детската площадка. Седна на пейката до тях и започна да извършва непристойни действия със себе си. В същото време се опитвах да се свържа с 3-то РПУ, на шестия път, докато отново даваше свободно се отказах.

Снимах го, докато се отдалечаваше. Всичко това се случи около 14 ч.

Отидох при децата да ги предупредя да внимават. В този момент нямаше много хора в парка, една майка сподели, че го е виждала неколкократно. Опцията 112 щеше със сигурност да прехвърли към районното, но докато обясниш на 5 човека по веригата какво се случва, нямаше да има смисъл. Пазете децата си!“, предупреждава Петрова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ