УЖАС! 4-месечното бебенце налагано вкъщи. Иззеха пръчка с кръв. То бере душа в Пирогов

reportaj bebe

4-месечно бебе от Видин е настанено в болница с мозъчен кръвоизлив, рани и охлузвания. Момченцето е с опасност за живота. По неофициална информация то е бито с пръчка от по- голямо дете в семейството. Бебето е занесено от майката във видинската болница с рани и охлузвания, както и с кръвотечение от носа и устата. То веднага е транспортирано към „Пирогов” в София. Води се разследване.

„В сряда от ЦСМП към Районното управление във Видин е подаден сигнал за постъпило бебе в тежко състояние, с риск за живота. Веднага е извършен оглед в дома на семейството в квартал „Нов път”. Иззети са възглавница, одеяло, дрешки и пръчка, по които е открита кръв. Образувано е досъдебно производство по две престъпления – за причинена средна телесна повреда на малолетно лице, както и за това, че родител е оставил дете без надзор”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” зам.-районният прокурор на Видин Райна Петрова.

По думите ѝ предстоят разпити на деца в семейството. „В къщата по време на инцидента е имало бебе на 4 месеца, деца на 1,5, на 4 и 5-годишна възраст. Майката твърди, че е оставила децата сами, за да отиде за памперси до магазина. Все още се изяснява кой е причинил нараняванията на бебето. Към момента няма данни в семейството да е имало сигнали за насилие. С майката живее мъж, който твърди, че е биологичен баща на децата”, подчерта Петрова.

Тя уточни, че иззетата пръчка, по която има кръв, е с дължина 93 см. „По останалите деца не са открити следи от насилие. Към момента те не са изведени от семейството. Ще ползват седмична грижа. Двамата родители не са задържани.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ