Зверско кърваво нападение в Ловеч! Непознат психар нападна с нож 17-г. момчета, било е страшно

payimage-340555

Психично болен мъж нападна с нож две момчета в Ловеч в четвъртък малко след 3 часа сутринта. В РУ Ловеч е получен сигнал за сбиване в центъра на града. Незабавно към инцидента е изпратен автопатрул, като на място са установени две 17-годишни момчета, предава 24 часа. По тяхна информация, след възникнал скандал между неизвестен мъж и тях двамата, непознатият им нанесъл порезни рани с нож и избягал в неизвестна посока.

Младежите са откарани за преглед в СОМБАЛ-Ловеч за оказване на медицинска помощ, след което са освободени за домашно лечение.

Полицаи на РУ Ловеч са провели незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, в резултат на които е установен и задържан за 24 часа 30-годишен мъж. По случая в управлението е заведена преписка, а по-късно с постановление на прокурор от Районна прокуратура-Ловеч мъжът е настанен за лечение в държавната психиатрична болница в града.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ