Ужасяващо! Извергът Пламен причини немислимото на жена си. Увеси я над мост край Дупница и…

мост река

Една година ще лежи в затвора мъж за принуда и закана за убийство към жената, с която живеел на семейни начала, в условията на домашно насилие.

Пламен Т. призна вината си сключи споразумение, одобрено от Районния съд в Дупница.

Съдът привежда в изпълнение и наказание „лишаване от свобода“ за срок от 5 месеца, наложено със споразумение от 2020 г., за управление на автомобил с концентрация на алкохол в кръвта над 1, 2 промила. Престъпленията по настоящето дело са извършени в изпитателния срок на наказанието от 2020 г., предава Лупа.

Обвиняемият П. Т. се признава за виновен в две престъпления: за това, че на 3 март 2023 г. от 21.30 часа до 22.00 часа в Дупница, е принудил жена да се качи в управлявания от него лек автомобил, да си съблече дрехите и да скача от мост в землището на Дупница, като й нанесъл удари по лицето и тялото, държал я е за врата и я е душил, преметнал я е покрай парапета на моста, като я е държал за секунди във въздуха над моста.

Пострадалата и обвиняемия са живели на семейни начала осемнадесет години, като през този период е имало системни актове на домашно насилие.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ