Трагедията е огромна! Абитуриентката Василена и 26-г. Ангел загинаха в касапницата край Поповица

big_257427875_4857345514318334_8034244339189398280_n

26-годишен шофьор на БМВ и негова приятелка на 18 години, която е била абитуриентка тази година, са катастрофирали в събота вечерта на пътя между Поповица и Пловдив, съобщиха за БЛИЦ от полицията.

Колата се е движела с много висока скорост, се е забила в дърво. На място е загинал водачът, който се казва Ангел. Малко по-късно от нараняванията си е издъхнала и абитуриентката.

Направен е оглед на мястото на произшествието. Няма яснота къде са отивали младежите, които са родом от Първомай, и дали шофьорът е употребил алкохол или опиати. Това ще покаже аутопсията.

Сигналът за тежкия инцидент е подаден малко преди 22 часа в събота в полицията в Пловдив. 18-г. Василена е била отличничка и е възпитаничка на СУ „Асен Златаров“ в Първомай. Момичето е имало намерение да кандидатства в университет и произхожда от изключително добро семейство, коментираха хора от Първомай.

26-годишният Ангел е единствено дете на разведени родители. Бащата имал втори и трети брак. Момчето е отгледано от баба си и дядо си, но местните хора определиха семейството като изключително добро и възпитано. Ангел и Василена са имали връзка отскоро. Снощи те са се връщали от Пловдив.

По непотвърдена информация, младежите са дишали райски газ. БМВ-то е летяло с 240 км./ч., когато Ангел е изгубил управление над колата и е последвал фаталният сблъсък в дървото.

Все още не се знае кога ще е погребението на двамата млади и дали ще бъдат положени в общ гроб.

Хората в Първомай са потресени от трагедията и плачат за тях.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ