Изненада! Благой Димитров-Джизъса призна: Обичам Ивана! Тя е специална, ще бъде прекрасно

благой димитров

Благо Джизъса отново е влюбен! Признанието направи самият Благой в предаването „На Кафе“ по Нова телевизия.

„Да, влюбен съм – заяви победителят в последното издание на „Сървайвър“. – Обичам Ивана, дъщерята на моя приятел Ванко 1. Тя е специален, уникален човек. Поучих се от грешките си в миналото и вярвам, че с Ивана всичко ще бъде прекрасно.“

Преди по-малко от месец Ванко 1 категорично отрече дъщеря му да има връзка с Джизъса.

„Дъщеря ми Ивана няма връзка с Благой Георгиев.“ Това бяха думите на рапъра пред „България Днес“.

Още в средата на май в медиите се появи информацията, че прясно разведеният сървайвър има авантюра с доста по-младата от него Ивана – щерка на рапъра. Слуховете, че Благой бил лудо влюбен в красивата Ивана се оказват истина.

„Историите от моето минало няма да попречат на любовта ми към Ивана – заяви Благой Георгиев. – Много от нещата, които се пишат за мен не са истина. Няма да разкривам подробности за разделите ми с бивши жени, защото просто не съм такъв човек.“

Отново на крилете на любовта се носи и бившата жена на Благой Георгиев – Полина. Велинградската красавица има нов мъж в живота си, призна самата сексбомба.

„Усмивката ми казва всичко“, споделя Поли на въпрос дали е намерила половинка, показвайки й роза, която е подарената от изгората й.

Така близо 2 месеца след като се раздели с Благой, красавицата има нов мъж. По думи на Поли той е доста по-млад от Джизъса. Точно една от пречките бракът между бившият футболист и красавицата е голямата им разлика в години – близо 20.

„Благой бързо ще си намери ново гадже. Познавам го добре. Съвсем скоро ще е влюбен в друга“, довери още Полина пред последователите си в социалната мрежа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ