Какво се случва?! Трупът на брат Галев освободен от моргата. В Дупница е необичайно спокойно

Братя Галеви

Тази сутрин близките на внезапно издъхналия Ангел Христов, известен като един от братята „Галеви“ са получили тялото от моргата на известна столична болница. Кога обаче Христов ще бъде изпратен в последния му път засега е неясно. В момента в Дупница е спокойно и нищо не предвещава, че днес предстои погребална церемония с висок обществен интерес. Както бе съобщено, вчера около обяд, съпругата на Христов, Радмила, е получила разрешение от прокуратурата за прибиране на тялото на съпруга й, предава Струма.

Защо едва тази сутрин са го взели е неясно, на фона на такова бързане за погребение от предишните дни. Гробът на Христов бе изкопан от преди вече 5 дни. Погребението му бе спряно от МВР за извършване на действия около проверки и еспертизи, предвид това, че Христов беше обявен за издирване с червена бюлетина на Интерпол и не беше в страната

Все още няма отговори на въпросите как се е върнал, без властите да разберат за това и от кога е в България. Стана ясно, че лекар от частната болница е подписал съобщението за смърт, причинена от тромбоза, но все още лекарят не дава никаква информация по темата и е неоткриваем.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ