Кървав ад с 4г детенце във Велинград. Лекари проговориха: Имаше ужасяващи рани по цялата глава

лекари велинград

„Представяме Ви 4- годишния герой Румен, който е приет в Хирургично отделение на МБАЛ-ВЕЛИНГРАД, с ужасяващи разкъсни наранявания по цялата глава, в следствие на множество ухапвания от куче, с големи тъканни дефекти и липси, с риск от развитие на инфекции.“ Това написаха от МБАЛ-Велинград в своя фейсбук профил.

Инцидентът е станал на 4 юни в местността Превала, Община Батак. Момчето било нападнато от куче и нахапано по цялата глава.

„Започнато е своевременно лечение, съобразено с всички медицински стандарти, от хирургичен екип. Извършени са неколкократни оперативни процедури, целящи саниране и ликвидиране на възможни усложнения, както и пластично- реконструктивни операции за възстановяване на тъканните поражения.“

„Към настоящия момент детето е стабилизирано, в добро общо състояние. Възстановяването върви гладко и предстои изписване“, добавят от болицата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ