ПП се жалват публично: „Възраждане“ излиза извън контрол! Гази хуманни принципи

payimage-579767

„Действията на „Възраждане“ продължават да излизат извън контрол и противоречат на всички хуманни, демократични и държавнически принципи. След като няколко пъти се опитаха да ограничат конституционното право на легитимно избрани народни представители да изразяват мнението си от трибуната на парламента, след като редовно и тенденциозно използват езика на омразата, насърчават към екстремизъм и насилие, и рушене на държавността, вчера представители на „Възраждане“ си позволиха да ограничат правото и достъпа на български граждани до прожекция на филм. Поведението на „Възраждане“ е абсолютно недопустимо“, гласи позиция на „Продължаваме промяната“, публикувана във Facebook, във връзка със заформилия се скандал пред кино „Одеон“ в събота вечерта.

От партията са категорични, че няма да допуснат каквото и да е нарушение на демократичните права на когото и да е в България.

„Ще започнем още следващата седмица първо с внасяне на предложение за промени в правилника на Народното събрание, които регулират реда в залата, и ще продължим да защитаваме човешките права и свобода с всички възможни позволени средства“, отбелязаха те.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ