Кипна й! Примата на поп фолка Глория с един замах изтри миналото, бяга от България

глория

Примата на поп фолка Глория явно не се шегува и наистина обмисля да напусне България. С един замах певицата заличи цялото си минало, пише Марица. Тя изтри публикациите си в инстаграм и вероятно възнамерява да започне начисто.

Само преди няколко дни любимката на феновете се разбесня заради слух в медиите. Тя не може място да си намери, че личният й живот е на показ и непрекъснато има журналисти, които се ровят в интимния й живот.

Глория реши да отговори подобаващо на спекулации за личния й живот и хвърли бомбата на годината – тя е поредната знаменитост, която ще напусна България и ще заживее в чужбина.

„Как не ви е срам, имате ли капка мозък в тия глави! Кои сте вие да се бъркате в животите на хората и да измисляте гнусотии? Затова толкова популярни хора напускат тази държава, аз и моите близки ще сме следващите! Дано сте щастливи сега“, написа изпълнителката на „Не сме безгрешни“ по повод последната клюка, в която забъркаха името й.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ