БОМБА! Връща ли се Мъри в Левски?! Ето какви са условията на Стоилов

payimage-557518

Мъри дори се появи на „Герена“ и се срещна със собственика на клуба Наско Сираков.

На този етап обаче завръщането на Стоилов е малко вероятно, тъй като той има доста условия, които ръководните фактори на Левски едва ли ще изпълнят.

Мъри е пожелал да работи заедно с Димитър Димитров.

Херо в момента е свободен, след като не успя да спаси Спартак Варна от изпадане. Искането му е Димитров да бъде директор. Това желание на треньора не би било проблем.

То обаче не е единствено. Стоилов не бил склонен да работи с хора от сегашното ръководство на клуба. За да се върне Мъри настоявал да отпадне и така наречения договор за управление на Левски.

Той не е поставял условие за завръщане на Иво Ивков.

Очаква се Левски да обяви новия си треньор тази седмица, пише “Мач Телеграф”.

Към днешна дата обаче “сините” не са взели окончателно решение и ще се колебаят още малко.

Според последните информации, на “Герена” са обсъждани няколко варианта, като най-конкретни са кандидатурите на трима или четирима специалисти, с които са проведени финални разговори. Всички те са чужденци, а най-много от тях са балканци.

Едната от тези сигурни фигури е спряганият от доста дълго време Саво Милошевич.

За него първоначално се твърдеше, че е сигурен за поста на старши треньор, но през последните дни се вдигна силна мъгла около неговото име. Истината е, че сърбинът винаги е бил само един от вариантите, като към момента статутът му не е променен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ