„Коя си ти?! Съсипа ми живота и ще си го получиш!“: Тротинетката нападна Сърчаджиева, актрисата е в шок

сърчаджиева

Ако може да се каже нещо със сигурност за Алекс Сърчаджиева, то това е, че хората я обичат. Да, разбира се, няма човек, когото всички да харесват, но заради естествеността, чара и добротата си, актрисата се радва на истински приятели и почитатели.

Затова може да си представите какъв е бил шокът й, когато известно в медиите лице буквално започна да съска срещу нея и да я заплашва със съд. И това не е кое да е лице, а повече от скандалната Емили Тротинетката. Да, Емилито вече се чуди какво да направи, за да е на хората в устите и взе, че скочи и на Алекс.

„Коя си ти, ма?! С какво право ме коментираш и ми даваш оценки?! Съсипа ми живота и репутацията, затова ще те съдя! Аз може и да се самоубия, не ми пука, но преди това ще те осъдя“, кресна Тротинетката.

А причина за думите й е изказването на Сърчаджиева, че хора като Емили са с нездрава психика и не бива да се показват в националния ефир, за да не дават лош пример най-вече на подрастващите, пише kliuki.bg.

Чудно каква точно „репутация“ ще съсипе актрисата при все, че всички медийни „изяви“ на въпросната Емили са свързани с кое от кое по-абсурдни, нелепи и дори престъпни неща. И това би било видно от всеки един съд. Че тя и в ареста лежа съвсем наскоро, но тръгнала да плаши Александра…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ