Драма във Врачанско! Мъж изчезна, остави предсмъртно писмо: По собствена воля слагам край

payimage-535038

Мъж от Врачанско изчезна безследно, след като остави предсмъртно писмо с намерението си да сложи край на живота си, съобщава агенция BulNews.

Драмата се е разиграла на 2 юни в село Баница. Тогава 66-годишният Любомир Стоянов за последно се чул със своя близка. Мъжът бил изпаднал в депресия и споделил, че му е дотегнал живота.

Притеснената жена още същия ден отишла в дома на своя приятел. Там тя намерила предсмъртно писмо. В него Любомир пише, че по собствена воля и в напълно адекватно състояние още същия ден ще сложи край на живота си. Той дори споделя и мястото, на което да бъде намерен – мината над горския дом във Врачанския Балкан.

Веднага е подаден сигнал в полицията и посоченото място е проверено. Там обаче нямало и следа от Любомир.
От тогава, вече близо 2 седмици, полицията го търси, но за момента без следа.

Любомир живее сам, разведен е и не поддържа контакт с никой от семейството си. Жената, подала сигнал за изчезването му, сподели, че той не е имал здравословни или психически проблеми, но в последно време бил изпаднал в дълбока депресия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ