СКАНДАЛНО! Депутат на Костадинов плаши „националните предатели“ с „Белене“

payimage-581445

Поредна скандална изцепка от редиците на „Възраждане“ на Костадин Костадинов взриви социалните мрежи. Дългогодишният кандидат да додрапа до банката в парламента, докато въртеше геврека на таксиметровата си кола Емил Янков, който успя да се сдобие със законодателната власт, обяви, че иска да отвори „Белене“ за политзатворници и да организира нов Народен съд.

В управляваната и създадена от американския милиардер Марк Зукърбърг социална мрежа фейсбук Янков, доскорошен бакшиш, обещава на избирателите си вземела ли „Възраждане“ властта, как тутакси щяла да се погрижи в страната да заработи мрежа ала ГУЛАГ в СССР.

В поредица коментари, явно проспани от МВР, прокуратурата и службите, Янков смело дирижира сценарий за връщане на комунизма и трудовите лагери.

Иначе съветофилът, когото службите не ловят, стана известен миналата година не с някоя велика идея за законова реформа, а с глоба за неправилно паркиране в Пловдив, пише Lupa.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ