Скандални разкрития! Бивша приятелка на Орлин, убил Евгения: При раздялата ни той направи това

орлин владимиров

На поредното заседание в съда, по делото за убийството на Евгения Владимирова, при което обвиняеми са съпругът ѝ Орлин и свекър ѝ Пламен, показания дадоха още седем лица.

В съдебната зала бе призована и бивша приятелка на Орлин Владимиров, с която той е имал връзка близо 7 години, като една от тях живеели и заедно. 38-годишната жена била приятелка на Орлин непосредствено преди връзката му с Евгения, пише „Труд“.

„Имах връзка с Орлин преди 12-13 години. Разделихме се заради появата на трети човек. Третият човек беше мой колега. Орлин попадна на Скайп чат на компютъра ми и така разбра за него“, това разказа пред съда бившата приятелка на Орлин.

Тя довери, че бързо се изнесла от общото им жилище.

„Говорихме и се разделихме. След като разбра за третия човек, той се разгневи и хвърли една обувка през прозореца. На следващия ден отидох с моя баща и си събрах нещата от апартамента, в който живеехме заедно с него, и си тръгнах. Така приключи всичко“, разказа още тя.

Жената довери, че умишлено е предизвикала раздялата, тъй като след близо 7-годишна връзка с Орлин, той все още не е искал брак и деца, а тя е била на такава вълна и искала нещо по-различно. Затова потърсила щастието си другаде.

„Орлин видя комуникацията ми с другия мъж. Бях оставила чата отворен, умишлено не го изтрих от компютъра си, с цел той да го види“, каза още тя.

Междувременно кумът на Орлин от ученическите години каза пред съда, че последните му връзки завършвали с изневяра.

„Няколко от неговите сериозни връзки завършиха с изневяра. Знам за три. Беше споменал в приятелския чат: „Какво ще си помислят хората за мен при положение, че жените се държат така с мен“.

Кумът на обвиняемия разказа още, че последните дни, преди изчезването на Евгения, му направило впечатление, че Орлин е станал по-мълчалив.

След изчезването ѝ той не бил склонен да се подложи на детектора на лъжата.

„Не беше склонен да се подложи на детектора на лъжата, не си спомням точно, какво каза тогава, но не ми се стори недостатъчно силен аргумент“, допълни той.

Същият свидетел каза, че знае за чат, включващ тяхна обща приятелска група, в която година преди убийството, Орлин споделил с приятели, вероятно след спречкване с Евгения, че му идва да запали жена си и ще спи в колата, защото иначе може и да ѝ посегне.

„Знам за този чат, пратиха ми го общи приятели“, каза кумът му съда.

Кумът на Орлин каза още, че част от приятелския кръг на Орлин се е отдръпнал от него след намирането на Евгения в куфар.

„Някои приятели на Орлин от върли поддръжници на неговата теза, че МВР не си върши достатъчно работата, промениха решението си и решиха един вид да се реваншират заради това, че са подкрепяли грешната страна“, каза той.

Попитан самият той от брата на Евгения – Николай Чорбанов – дали смята, че Орлин го е лъгал по време на този един месец, в който са търсели Евгения, преди да бъде открито тялото ѝ, кумът на Орлин отговори: „Да, със сигурност е прикрил много неща“.

По думите му стана ясно, че Орлин е наел и частен детектив, който следял Евгения, която през последните месеци, преди убийството ѝ, е имала отношения с друг мъж, с когото се е запознала на морето.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ