Всички са в шок заради дадения имунитет. Минчев взриви ефира: Не го знам защо избра този момент

никола минчев

Всичко започва, това е безспорно необходимо отстраняване, доколкото говорим за човек, който никога не е бил пригоден за поста, на който е назначен. Съдебната реформа, за да даде дълготрайни резултати, трябва да минем през много тежки реформи, включващи и Конституцията, и законовата рамка. Това е, както я определи Христо Иванов: „добра новина на трупчета“. Това заяви в интервю за „Панорама“ Никола Минчев от ПП-ДБ.

„Премахването на фигурата на главен прокурор от Конституцията е в рамките на компетенциите на Велико народно събрание“, добави той и посочи, че въпросът със Следствието след президентското вето остава отворен.

„Кирил Петков беше заявил, че доброволно ще даде имунитета си, заяви, че ще го направи в края на работата на временната комисия, която създадохме. Не съм разговрял с него за конкретните причини защо е избрал този момент. Той и преди е заявявал, че не се притеснява от казуса с разследването на гражданството му отпреди 2 години“, коментира още Никола Минчев.

„Не искаме цялата власт за себе си“, категоричен бе той и подчерта, че „компромис“ не е лоша дума, но не трябва да се равнява на рушене на морални принципи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ