Цяла Дупница знае къде се крие Пламен Галев и кой го посещава, само МВР спи

пламен галев

Според твърдения на съграждани на братята Галеви, мафиотският тандем са се върнали в България преди година. Твърди се, че Пламен Галев и Ангел Христов са пристигнали с фалшиви самоличности и се крият в родния си град, пише Уикенд, цитиран от Флагман. Смята се, че Пламен Галев също е в България и в момента и се укрива в сграда, разположена в двора на къщата на тъст му Тома в квартал „Горна махала“.

Пламен Галев и Ангел Христов бяха осъдени за организиране на престъпна група, но не бяха вкарани в зандана, тъй като духнаха само ден преди това. Първоначално се предполагаше, че те са се скрили в Южна Африка, където много нашенци от сенчестия бизнес са намерили убежище, тъй като България няма договор за съдебно сътрудничество с тази страна. Впоследствие „живееха” в Дубай, Прага, Южна Америка и Англия, но всъщност се оказва, че може и да не са напускали страната ни, а да са се криели около Дупница.

Анонимни източници твърдят, че мафиотът живее скрит в дома на бащата на любовницата си – Юлиана Бельовска. Самата тя живее в жк „Бистрица“ в апартамент над жилището на родителите си. Съседите заявяват, че дограмата не е обикновена, а стъклата са бронирани. Входът е в рязък контраст със съседните – отремонтиран, пребоядисан, луксозен, с обособена караулка на дежурен пост, който денонощно следи за сигурността на брюнетката и семейството й.

„Юлето обича да си поспива до 10-11 часа, след това пали колата, минава на обиколка из центъра и отпрашва към бащината къща, където се крие любимият й. Стои не повече от няколко часа, после отново се прибира към апартамента си и вечер може да повтори обиколката”, разкриват съседи на Бельовска.

Смуглата красавица роди дъщеря Мария от ексбаретата Пламен Галев. Момиченцето се роди преди 12 години и половина, малко след като татко му и най-добрият му приятел Ангел Христов бяха обявени за издирване. Интерпол.

Двамата са в неизвестност от май 2012 година, като преди около две седмици се разбра, че Геле е у нас и е починал в дома си в село Ресилово. Братя Галеви избягаха веднага след като на 3 май същата година Върховният касационен съд потвърди окончателно ефективните им присъди. Те трябваше да влязат в затвора заради ръководене на организирана престъпна група за рекет и изнудване. Пламен бе осъден на 5 години лишаване от свобода, а Ангел – на 4.

През юни 2012 г. Интерпол официално обяви за издирване дупнишките бизнесмени, които изчезнаха своевременно, след като чуха присъдите си. Според слуховете в Дупница последната година са си живеели добре в града, като не са излизали на разходка по улиците. Запознати твърдят, че Пламен и в момента се крие в имота на тъст си. Къщата никога не е проверявана от полицията и ексбаретите изобщо не са търсени там. „Неслучайно любовницата му остана да живее в Дупница, а не отпраши към столицата или някъде из Европа. Тя постоянно кръстосва из града заедно с дъщеря си Мария. Редовно ходят в „Горна махала”, където детето се вижда с татко си”, коментират дупничани.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ