Жестоко убийство на млад мъж скова Пловдивско. Драма с жена и деца е в основата на трагедията

Полиция

20-годишният ром, който е наръгал смъртоносно 38-годишният мъж го е направил заради яростна реакция от това, че жена му го е напуснала, заедно с двете им малки деца и е отишла да живее при сина на жертвата, съобщиха за БЛИЦ хора от село Болярци.

Те обясниха, че младата ромка е от съседното село Боянци и преди години с майка си се е преселила да живее в Болярци. Така се залюбила с 20-годишният убиец и са се родили 2 деца.

Кметът на селото Костадин Алецов, че е изключително притеснен и че е научил тази сутрин от станалото.

От дълги години в ромската махала не е имало подобни проблеми.

Снощи по непотвърдена информация убиецът е употребил алкохол и е отишъл да се разправя с опонента си. Наръганият с нож мъж е защитил сина си и така е станала трагедията.

От полицията съобщиха, че сигналът за междусъседското сбиване е получен в 22 часа и незабавно натам са били насочени полицейски екипи и такива на жандармерията.

Жертвата е била откарана до болницата в Асеновград с личен транспорт, Починала е в колата, а в здравното заведение е констатирана смъртта.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ