Виктор Николаев се скара публично на МВР: Спите ли? 112 да не е телефон на доверието?

big_5778899

Бясно шофиране на кола в насрещното на АМ “Хемус” в района на Провадия възмути много свидетели на случая. Автомобилът, който е с разградска регистрация, се е движил в посока Варна, но в аварийната лента на насрещното платно.

От Нова включиха на живо Цанка Желева, която е подала сигнал на тел. 112 за случая. “Карахме със 120 км/ч, колата ни задмина. Според мъжа ми, който шофираше, в колата са били две дами, но аз лично не съм видяла”, коментира очевидката.

Тя допълни, че автомобилът е пропуснал няколко отбивки на магистралата, което показва, че не е излязъл на магистралата заради грешка.

Водещият Виктор Николаев обаче се впечатли силно от друг елемент от случая. Никой не е потърсил авторката на сигнала, след като той е бил подаден. Той беше дълбоко възмутен, защото в един и същи ден има два сигнала за безразсъдно шофиране, което е било и заснето, но реакция няма, предава Petel.

“Безобразията на пътя не се борят с политически заклинания, нито с минута мълчание в ден за траур, като стане най-лошото. Спи ли Пътна полиция? 112 телефон на доверието ли е?”, разлюти се Виктор Николаев. Той подчерта, че думите му се насочени към новия министър на вътрешните работи.

Докато се изблъчваше следващия репортаж, началникът на Пътна полиция – Варна Петко Камбуров се обади на живо в студиото на Нова телевизия, за да даде отговори по случая. Водачът е установен – 56-годишен мъж. Той е обяснил, че е спрял за физиологична нужда в аварийната лента. Тръгвайки установил, че на мястото е забравил багаж, в който е имало и голяма сума пари и е решил да се върне бързо на мястото. Глобата за него ще е 1000 лева и за три месеца ще му бъде отнето свидетелството за управление.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ