Ключово решение на парламента! Депутатите ще спазват нови правила

payimage-589587

На председателски съвет в Народното събрание представителите на всички парламентарни групи са се съгласили да не се консумират храни и напитки, с изключение на вода, която обаче не трябва да бъде обект на продуктово позициониране от депутатските банки.

Това съобщи председателят на 49-то Народно събрание Росен Желязков от трибуната на Народното събрание.

Желязков обясни, че ако някой има различно виждане по съответна тема за асортимента и менюто, което може да се консумира в пленарна зала на Народното събрание, може да внесе промени в Правилника за организация и дейността на Народното събрание, предава Лупа.

След това шефът на парламента отново даде думата на депутатите, които разглеждат на първо гласуване три антикорупционни законопроекта – на Министерски съвет, който предвижда разследване на лица, заемащи публични държавни длъжности и два законопроекта – на Кирил Петков и група народни представители, както и на Десислава Атанасова и група народни представители.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ