Зверство в Ямбол! Мишо: Пребиха брат ми и го надуха като агне, има опасност за живота му

мишо

Мъж на 31 години е пребит зверски в ямболското производствено предприятие „Язаки“. По време на обедна почивка срещу него е упражнено насилие с пистолет със сгъстен въздух.

След брутална гавра мъжът е приет в ямболска болница с травми и разкъсвания, опериран е и в момента се възстановява в реанимация.

Състоянието му се стабилизира, но все още обаче има опасност за живота му.

„Аз съм много възмутен как може това нещо да стане, да го направят хора. Защо беше това нещо, да го надуе като агне, чак му скъсал анцуга, значи той много вулгарно, много грозно го е бутал този пистолет в а….. Такъв човек заслужава ли да бъде вън, може утре на други да посяга“, каза Нова Тв Мишо, който е брат близнак на пострадалия.

„Синът ми не конфликтен, винаги иска да говори с някой човек, не знам как може да се стигне до това нещо. Не знам и вече по-нататък как ще бъде с него. Състоянието му е много лошо в момента“, добави бащата на пострадалия Митко.

„Това е брутално гадно нещо, аз направо съм възмутен, това нещо не може да го опиша. Вчера гледам, че този, който го е направил, си беше на свобода, не знам днес дали е задържан. Това нещо иска правосъдие, защото в България и не трябва да съществуват такива хора, това е напаст, за хората това е опасно“, каза още Мишо.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ