Възрастна жена буквално е накълцана от своя внук във Врачанско! Открита е в локва кръв, а едното й око…

соколаре

Тежко е състоянието на бабата, която бе наръгана многократно от внука си в село Соколаре, предава BulNews. Оказва се, че агресивният младеж буквално я накълцал и тя е с множество прободни рани и извадено око. В момента лекарите продължават борбата за живота ѝ.

Жители на селцето коментираха че 26-годишният мъж имал психични проблеми. Той живее в чужбина с родителите си, но от време на време се прибирал в родното си село. Вчера младежът се скарал с баба си заради друга свада, при която той ударил свой съселянин. Възрастната жена му направила забележка, при което избухнал лют скандал. Старицата дори се обадила на другия си внук, братовчед на 26-годишния, да отиде в къщата ѝ, защото я е страх.

Докато младежът пристигнал обаче, драмата вече била ескалирала. Неуравновесеният мъж грабнал нож и започнал да мушка където свари баба си. Нанесъл ѝ е множество прободни рани и извадил окото ѝ. Местните шушукат, че тя била наръгана и в интимните части. Когато другият внук на жената пристигнал в дома, той я заварил в локва от кръв, а нападателят се бил скрил в мазето. На мястото веднага пристигнали екипи на полицията и спешна помощ. Жената е откарана в болница, а извършителят на жестокото деяние е задържан.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ