Красавицата Алекс Сърчаджиева се справи: Опитаха се да я сринат, но тя възкръсна като феникс

сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева най-накрая успя да върне заемите, които бе взела след смъртта на съпруга си Иван Ласкин. Става дума за сума от над 20 бона, която талантливата актриса е върнала на близки, приятели и банки.

15 хиляди от цялата сума е била от потребителски кредит, а останалото е помощ, предоставена й от колеги, близки приятели и познати.

„Аз не съм похарчила парите си за Малдиви и скъпи чанти, а за лекарства“, казва Сърчаджиева, която не упреква никого, но признава, че едни от „виновниците“ дълго време да се задържи на едно място и едва сега да изплува от дъното, са бившите й шефове, реализирали приключенския риалити формат на Нова тв „Игри на волята“, пише „Галерия“.

„Бях взела много заеми, за да плащам лекарства. Случи се най-голямата трагедия в живота ми, загубих Иван. Имах покана за втори сезон. През януари ме предупредиха, че трябва да отложа ангажиментите, които имам. Отказах всичко, което ми беше предложено. Бях махната от предаването пет дни преди началото на снимките, уволниха ме по телефона. Казаха, че ще правят шоу, но без мен. Пет часа гледах в точка, след което много плаках, защото ми стана обидно. Върнах се в изходна позиция“, разкрива актрисата преди броени дни.

Всъщност, конфликтът е бил доста по-дълбок – Алекс е била унижавана и обиждана от екипа на хитовата продукция, които избират нови водещи, пише още изданието.

Към днешна дата Алекса споделя, че вече е стъпила на краката си, но това й е коствало години търпение, много усилия и безкрайни вечери, в които е мислила, че няма да се оправи без мъжа си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ