Сираков смрази Николай Костов още на първия им разговор: Нови футболисти при 1 условие

payimage-573881

Собственикът на Левски Наско Сираков е предупредил новия треньор Николай Костов, че нови футболисти вероятно няма да бъдат привличани. Това ще се случи само ако се стигне до продажба на някой от играчите.

„Костов е бил готов да доведе двама. Наско обаче още на първата им среща го смразил с думите, че входящи трансфери ще има само при изходящи. Причината е повече от ясна – няма пари за нови попълнения.

Даже и да дойдат такива като свободни агенти, нали трябва заплати да им се плащат. Нещата в Левски са сериозни. Клубът едва връзва двата края и се опитва да избегне тежката финансова ситуация. Изходът е само в намирането на нов собственик и Сираков работи по въпроса“, коментираха източници за БЛИЦ от „Герена“.

„Все пак може един или двама да дойдат на проби. И ако се стигне до продажба на футболист, докато бъдат тествани, може да извадят късмет. При положение, разбира се, че впечатлят Николай Костов“, добавят информаторите ни.

Според запознати, сериозен интерес има към Адриан Краев и Уелтън, но засега липсват официални оферти. Няма такива и за Кордоба, за когото през зимния трансферен прозорец се появиха няколко кандидата. Тежка контузия обаче през пролетния полусезон не позволи на панамския защитник да вдигне цената си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ