Нинова побесня, отвърна на Тагарев: Злопаметен е! Попречихме му да стане министър

payimage-591962

Български политици работят в интерес на Кремъл и разпространяват манипулации. Това обяви в студиото на „Здравей, България” министърът на отбраната Тодор Тагарев, като визира БСП и лидера ѝ Корнелия Нинова. По-късно Нинова му отговори, че заради БСП е спряно назначението му за военен министър в кабинета „Петков”.

В студиото на NOVA Тагарев заяви, че на закрито заседание на комисията в НС му е бил зададен въпрос с термина „жива сила”. Въпросът бил поставен от човек от БСП. „Аз му казах, че с термина „жива сила” се цели нещо, а именно да се плашат хората. Въпреки че уточних детайлно, същият термин беше използван и от Корнелия Нинова в телевизионно интервю. Това е пряко в интересите на Кремъл”, каза военният министър.

„Този човек никога няма да ни прости това, че ПГ на БСП и лично с моята намеса попречихме да стане министър на отбраната в кабинета на Кирил Петков. Той беше предложение на Кирил Петков след оттеглянето на Стефан Янев. И ние категорично казахме, че ако той стане министър на отбраната – ние ще се оттеглим от правителството. Очевидно е злопаметен. Даже закъсня. По-рано очаквах някаква атака”, посочи Корнелия Нинова, предава Нова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ