Костадинов се развихри в НС: Готви се украински сценарий! Ще провокират сблъсъци в страната

payimage-582487

„Готви се пълзящ украински сценарий, някой ще опита да провокира гражданския ред, да провокира сблъсъци в страната. Това предупреди от парламентарната трибуна Костадин Костадинов в декларация от името на „Възраждане“.

Той предупреди всеки гражданин да е бдителен и да не допуска разделение на обществото, както се е случило в Украйна.

„Украинците платиха и плащат жестока цена, защото подцениха тази заплаха. Подготвят провокационни актове“, заяви Костадинов. И отново обвини, че зад това ще стои американското посолство.

„Хора бдете, България е в опасност и сме на път да загубим най-свидното – българската земя и отечество. Не бива да допускаме провокации. Ще направим всичко необходимо да бъде запазен гражданският ред, въпреки опитите на управляващите да провокират такива с поведението си“, каза Костадинов.

Той обяви, че „Възраждане“ е единствената опозиционна партия в парламента.

„Включиха се и представители на опозиционни партии като БСП, които казаха, че имаме профашистки уклон. Само преди няколко месеца те ни молеха да защитаваме паметника на Съветската армия“, каза още Костадин Костадинов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ