ЕКСКЛУЗИВНО: ЦСКА купи известна в България звезда!

Асприля

ЦСКА привлече познато в българския футбол име, съобщава БЛИЦ. Това е колумбийският нападател Данаило Асприля, носил и вкарвал голове с екипа на Литекс в периода 2013-2015 година.

Таранът в момента е част от Бейтар Йерусалим и има договор до 30 юни догодина. „Червените“ обаче са сключили споразумение с израелския клуб. Сделката е факт, а Данаило вече има подписан договор с „армейците“.

„Понеже Асприля имаше договор с Бейтар, откупихме правата му. Неговият договор с нас е за 2 години“, призна източник от Борисовата градина.

34-годишният Данило изигра изключително силен сезон в израелското първенство, след като от 31 мача отбеляза 17 гола. Това неимоверно вдигна цената, но „червените“ са се договори писмено с Бейтар Йерусалим да платят въпросната сума.

Асприля е третият нападател на ЦСКА след привлечените вече Майкъл Естрада и Матиас Фаетон.

Неговото име и преди беше спрягано за Борисовата градина, но този път нещата са сигурни. Любопитна подробност е фактът, че съпругата на Данило е българка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ