Мълчанието свърши! Цветелина Грахич излезе пред цяла България и каза истината за Слави Трифонов

цветелина грахич

Даровитата Цветелина Грахич разказа своя версия за работата си с продуцента Николай Пашев, който бе и на покойния Денис Теофиков, като сподели и за отношенията си със Слави Трифонов и неговия бенд „Ку-Ку бенд“.

В ефира на Нова Тв, Грахич споделя, че нейното уволнение е дошло без видима причина. Имало е овикване след един концерт, на който по време на изпълнение тя объркала две фрази от култовата песен „Притури се планината“. Грахич е категорична, че веднага се е усетила и е поправила своята грешка, така че тя да остане незабелязана за другите.

Отказа да сподели конкретните думи, тъй като е категорична, че това е нейна болка и нейна история, пишат от 24часа.бг.

С насълзени очи певицата призна, че уволнението е преживяла изключително тежко, от сутрин до вечер е била облята в сълзи. Болката, това, през което е преминала продължила 4 години, а това е рефлектирало и върху нейното здраве в един момент. Именно затова е започнала и да отслабва, имала е и други проблеми, които е преживяла, но иска да запази за себе си.

Категорична е, че не става въпрос за наркотици и алкохол и че не е посягала към тях.

Цветелина споделя, че и никога не се е възползвала от бившия си шеф в лицето на Слави Трифонов, но намекна, че има хора, които са го правили и продължават да го правят.

Грахич споделя, че е усетила и напрежение в последните години в бенда. Допълни, че според нея, че произхода на приятеля ѝ, който е ром, също е допринесло за това, което се е случило. Каза, че дори има съмнение за това, кой е виновен за нейното уволнение, но не желае да конкретизира има.

За Пашев, изпълнителката сподели, че се е държал строго с абсолютно всички изпълнители, но с едно изключение – нея. Тя го описва като мечтател с извънземни мечти, чиято реализация не е възможна в държава като нашата. Категорична е, че именно тези големи мечти са виновни за това, едно дете да си отиде от този свят, визирайки трагичната гибел на своя колега Денис Теофиков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ