Гала срина публично Златка Райкова: Аз като родих, не вървяха толкова скъпо децата

гала на кафе

За разлика от повечето българи, богаташите в страната ни живеят в някаква паралелна реалност. Там жестовете на уважение и благодарност имат финансово изражение, което е направо немислимо за един обикновен човек. В този свят на краен материализъм обаче дори и съкровените човешки отношения са свързани с „позлатяване“ на жените, което всъщност изглежда доста грубо, лицемерно и показно.

Гала разкри – съзнателно или не, какво представлява света на богатите и известните и само с една реплика показа крайния меркантилизъм на отношенията в него, предава Petel. Повод за това стана новината, която съобщи светската ѝ репортерка Елизабет Методиева, че Златка Райкова е получила много скъп автомобил за подарък от любимия си Карен Хачатрян. Предполагаемата стойност на колата е 400 000 лева.

„Ами тя му роди дете, красавица е…“, взе да обяснява Гала.

След това добави с доста ироничен тон: „Аз като родих, не вървяха толкова скъпо децата“. Репликата на Гала прозвуча доста обидно за Русата Златка, сякаш всяко нейно действие в живота се прави по ценоразпис, в който присъства и раждане на наследник.

Дори и да е вярно, това звучи доста болезнено, особено ако го каже от екрана най-голямата звезда на най-гледаната телевизия. От друга страна обаче, един поглед към профила на Златка Райкова е достатъчен, за да се види, че тя е направила доста платени публикации по време на бременността си. Явно за нея е важно да прави пари от всичко, което представлява интерес за феновете ѝ. Не стана ясно дали жлъчния коментар на Гала беше направен с ирония или просто от злоба, че тя самата вече не може да „осребрява“ по подобен начин отношенията си с мъжете.

Водещата обаче се заяде леко и с репортерката си Елизабет, която изглежда няма сериозна връзка и засега изчаква с правенето на деца.

„Като ти дойде време на теб да раждаш, може и да ти подарят самолет“, заяви Гала.

Бившата миска Бети така и не успя да отвърне на тази доста груба реплика.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ