КУРИОЗ! Близо месец след смъртта на брат Галев още има заповед за издирването му. А ДНК експертизата…

ангел христов брат галев

Мистерията около неочакваната смърт на единия от братя Галеви остава и до момента.

Близо месец след внезапната смърт на Ангел Христов, познат като единия от Братя Галеви, и 3 седмици след погребението му все още не е готова ДНК експертизата на тялото му, твърдят от окръжната прокуратура в Кюстендил, предава „24 часа“.

“Не са готови заключенията на експертите. Обещали са, че ще ги изготвят в по-бърз порядък. Резултатите от ДНК експертизата ще ни позволят да снемем от издирване лицето, все още за него има заповед за издирване. Той е погребан на база на дактилоскопски отпечатъци”, каза говорителят на прокуратурата Мариана Сиракова.

На 3 юни шокиращо стана ясно, че е починал 54-годишният Ангел Христов. Според МВР и запознати той е починал предната нощ в имението си в село Ресилово, а според съобщението за смърт – на 3 юни сутринта в частната болница в Дупница. Тя отрече при тях да е констатирана смъртта.

На самото погребение един от приятелите на Ангел Христов каза – не може такъв здрав човек да почине по този начин! И лансира версията, че е убит.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ