Борисов разтърси НС: Развеждаха ме като мечка по прокуратурите, за да ме питат за… сватби

payimage-581418

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви в кулоарите на парламента, че ще се види с Володимир Зеленски, ако наистина той дойде в България, предава novini.bg. Той каза, че иска да разговаря с него за Запорожката атомна централа, защото много се притеснява от проблемите там.

„Това е най-голямата ядрена бомба в Европа“, напомни Борисов.

Според него световната общност трябва да принуди Русия да направи така, че да не се стигне до авария.

Във връзка с изявлението от вчера на Иван Гешев, Борисов заяви, че то е показало, че всичко това, което е направил в последните дни като главен прокурор е било в подготовка за неговия политически живот.

Лидерът на ГЕРБ заяви категорично, че на съучениците на Гешев имунитет няма да дава.

„Въпреки че ме накараха да кажа, че няма да коментирам развеждането ми като мечки по прокуратурите – в единия случай ме питаха дали съм чел вестник „Марица“ и списание „Лайфстайл“ и какво съм имал предвид, че след 5 години ще се оженя. Във ВКС дойдоха трима прокурори ме попитаха защо съм поискал оставката на Гешев“, разкри той.

Борисов съобщи, че днес в 10 часа ще се срещнат от ГЕРБ-СДС с ПП-ДБ, но напомни, че това не са срещи, от които ще произлизат новини.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ