Мистериозната смърт в Благоевград. 4г детенце алармира за трупа на майка си, на врата му имало…

Линейка

Трагедия разтърси Благоевград. 4- годишно детенце с ключове от апартамент на вратлето, открито пред вратата на къща, привлякло вниманието на случайни минувачи. На въпроса защо стои навън, къде е майка му, детенцето посочило, че майка му си е у дома. На място незабавно е извикан екип на полицията, предава Struma.com.

Полицаите се качили заедно с детето в апартамента, където зад вратата, паднала, е намерена мъртва 48-годишна жена. Причината за смъртта и до този момент била неизвестна, затова са призовани криминалисти, които да проведат разследване. След разпити на близки, роднини и познати е установено, че жената е имала здравословни проблеми напоследък.

Предполага се, че причината за смъртта и е инфаркт. Илияна Г. има три деца, дъщеря и е в чужбина. Тя поискала на майка й да бъде направена аутопсия, тъй като има съмнения, че смъртта и не е естествена. Трупът е закаран за аутопсия, която ще бъде извършена след като дъщерята се прибере. С 4- годишното дете, което е от втория брак на Илияна с руснак, работят психолози от ОД на МВР Благоевград. В момента издирват баща му, за да му съобщят за случилото се. Трагедията е голяма, смъртта на Илияна изненада всички, които я познават.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ