Плувецът Антъни към федерацията: Съсипахте ме! Ще кажа всичко, знам какво давате на децата

антъни иванов

С поредни обвинения към плувната федерация излезе чрез пост във фейсбук Антъни Иванов. Той е в очакване на окончателното решение с мотиви на Спортния арбитражен съд повод неоткриването му за проверки за допинг.

Заради предишни атаки пък той бе даден на дисциплинарната комисия на федерацията заради уронване на нейния престиж. Ето какво гласи постът на Антъни:

„Искам да ви уведомя, че няма да мога да се включа в БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯТ МАРАТОН в подкрепа на Онкоболните на 16.07.

Очевидно е напълно позволено да си на инжекции и на още доста неща, но не е позволено да отидеш да подкрепиш хора в нужда.

Адски смешни сте, дори не мога да тренирам с отбора си заради една жена, която искаше да бъда наказан понеже съм бил много известен.

БФПС- Вие успяхте да се унижите още повече с очевадните си успехи след връщането на В.С и Н.В начело на националният отбор, а знаете ли, че точно той ми звънна преди 2 години да ми каже всичко, което сте направили и все още знам всяко нещо, което давате на едно дете без да ви пука за здравето му, а само за вашата изгода и да си измъкнете задниците от пангара?

Скоро ще има подкаст по bTV Спорт и ще разберат всички, всичко за вас, ако до тогава не направите така, че и да не мога да говоря напълно.

Съсипахте ми психиката през последните 5 години от както отказах да остана в България и реших да отида в САЩ. Не направихте ли така и с другите заминали за САЩ ? Искате всички да стоят на централизирана подготовка и да ги вкарате в “схемата” за да плуват бързо въпреки, че използвате тренировките на треньора ми в САЩ, които аз съм ви дал.

Дръжте това момче тук здраво, защото ако и то отиде там ще ви разобличат какви химици сте всичките.
Това е последният ми пост по повод целият този цирк. Не искам да се занимавам с това повече.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ