Слави с тежки разкрития: Спасих Киро от физическа саморазправа. Той е в състояние да употреби…

слави трифонов

„Кирил Петков дойде в този офис, когато бяхме заедно в коалиция. Когато човек се чувства безсилен, е в състояние да реши да употреби физическа сила. Аз, за да се държа възпитано и все пак, защото той беше министър-председател, прекъснах срещата. Така приключих и спасих Кирил Петков от физическа саморазправа“, това разказа лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов във видео, публикувано във фейсбук профила му.

Трифонов твърди, че Петков дошъл в офиса му, обвинявайки го в корупция и инхаус процедури.

Вчера, отново чрез пост във фейсбук, лидерът на ИТН определи Кирил Петков и Асен Василев като „белите якички на корупцията у нас“.

„Цялата ситуация е такава. И 11, и 111 депутата да имаме, това няма да промени отношението ни към нея. Има закони и правила. Рано или късно ще стане ясно какво се е случило“, каза още той.

„Кирил Петков е лъжец. Нито съм му се обаждал по телефона, нито знам за какво става въпрос. Позволявам си да говоря по този начин, защото аз не съм станал политик, за да ми използват личността такива недоразумения. Направил съм това, защото смятам, че човек в пътя си трябва да поема отговорност за други хора“, каза Трифонов.

Той бе категоричен, че няма да спре да ги осветлява и да казва нещата такива, каквито са.

„Интересно е хората, които гласуват за тях. Каква психика и морал трябва да имаш, за да оправдаеш такъв човек“, попита Трифонов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ