Известен българин безмилостно се нахвърли на Белослава: Да се приложи цялата тежест на закона!

payimage-330637

Певицата Белослава бе хваната да шофира в нетрезво състояние и явно е попаднала на съвестни полицаи, които не са се възползвали от нейната слава или взимане на рушвет. Вместо това са си изпълнили дълга и са я арестували.

Била е спряна от патрул на бул. „Ал. Пушкин“, малко преди „Княжево“. Тя е излязла от денонощен магазин, а полицейските служители тръгнали след нея. Метри по-надолу я спрели. Тестът с дрегер отчел 1, 2 промила алкохол.

Иво Танев реши да даде позицията си публично и съсече певицата с коментара си. „Дали Белослава е хваната да шофира след употреба на алкохол или дъщеря ми е без значение! Нека се приложи цялата тежест на закона! Без никаква възможност да се избегне това. И да продължи да прави прекрасната си музика“, коментира той.

Коментарът му отприщи сериозна дискусия в социалните мрежи. Някои го обвиняват, че говори празни приказки и ако наистина на мястото на Белослава беше дъщеря му нямаше да говори по този начин, предава show.blitz.bg.

Факт е, че известните личности трябва да бъдат дори по-внимателни от обикновените хора, тъй като служат за пример. Но все по-често се случва популярните личности да газят закона. Припомняме за арестите на актьора Явор Бахаров и готвачът Андре Токев. А кой знае колко още има, които са се отървали невредими.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ