Ври и кипи на ,,Герена“. Здравко Димитров забърка страшна каша, съотборници: Не сме го виждали

payimage-557641

Крилото на Левски Здравко Димитров забърка поредна каша, пише днес вестник „Мач Телеграф“. От няколко дни на „Герена“ не са виждали очите му. Той трябваше да тренира с втория отбор на „сините“ под ръководството на Христо Арангелов, с който се познават и от Септември София. Първоначално обаче Димитров започна да пропуска по едно или две занимания, а от известно време се е загубил съвсем.

Първоначално обясненията му са били, че води преговори с различни отбори. Желанието му било най-вече да се завърне в Турция, където бе преотстъпен от „сините“ на Сакаряспор. Комшиите обаче се отказаха от опцията да го откупят и го върнаха на „Герена“. Там първоначално бяха готови да му дадат шанс, но в последствие се отказаха.

В Левски смятат, че Здравко Димитров е поел в посока Локомотив София. Наскоро се заговори, че „червено-черните“ са готови да му подадат ръка. „Железничарите“ имат нужда от нови попълнения, след като анонсираха, че ще стартират сезона само със 17 играчи.

„Казах, че си реди трансфер в Локомотив София и не сме го виждали“, обявиха „сините“.

В „Надежда“ обаче обявиха същото. „Няма такова нещо“, категорични са от ръководството на тима. „Нито веднъж Здравко Димитров не е влизал в нашите сметки“, твърдят от ръководството на „червено-черните“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ