Писъци в метрото: Младо момиче на косъм от смъртта, ченге спаси живота му по чудо!

полицай метро

Ченге спаси по чудо живота на младо момиче, което искало да се хвърли върху релсите на столичната метростанция „Опълченска“.

„Благодарение на бързата и адекватна намеса на полицай от Метрополитен е предотвратен сериозен инцидент с непълнолетно момиче в столичното метро“, съобщиха от СДВР.

На 10 юли, на метростанция „Опълченска“ ст. полицай, служител на сектор “ Метрополитен“ при СДВР, видял в далечния край на перона жена и момиче, които били вкопчени една в друга. Униформеният забелязал, че двете жени застрашително се бутали към релсовия път, при което реагирал светкавично и бързо отишъл до тях.

Когато жената видяла полицая започнала да вика за помощ и да обяснява, че дъщеря й иска да скочи на релсите под влака. Момичето било много афектирано, но полицаят успял да го успокои и да го накара да седне, за да поговорят. Междувременно повикал екип на Бърза помощ и помогнал да го качат в линейката. Детето е транспортирано в болнично заведение, придружено от майка си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ