След като напусна ефира, Гавазова втрещи: Няма да мълча! Ето какво преживях на работа в Кауфланд!

биляна гавазова

Биляна Гавазова, която бе едно от лицата на сутрешния блок на bTV, но взе неочаквано решение да си тръгне от телевизията, започна да работи във веригата хранителни магазини „Кауфланд“ и стана негово лице. Това, което разкри тези дни обаче, потресе всички. Направи го в рубриката, която води в YouTube.

Все още не става ясно каква заплата получава Гавазова от „Кауфланд“, но със сигурност е примамлива предвид факта, че в bTV заплатите на водещите са доста високи. И все пак, вижте какво казва тя и преценете сами за останалото:

„- станах за работа в 02:30 ч. през нощта и влязох в обувките на друга професия;

– филетирах риба и не я унищожих;

– научих рецепта, която се готви само за минути;

– издържах няколко часа на температура около НУЛА градуса и искрено се възхитих на хората, които го правят всеки ден. Без камера..“, сподели Гавазова.

Под поста й обаче се изсипаха критични коментари: „Ако проверяваха по този начин рибата, рискуват да си навлечат истинска революция на приема от шофьорите – няколко десетки камиона и бусове , в очакване, ….няма как да се случи. За месото – там пък е по-добре да не се говори…“, гласи един от тях.

„Еее, друго си е да ставаш в 04:30 часа“, „Къде има качество в кауфланд, че не мога да се сетя“, се казва в други.

Според някои дори това видео, което се върти в мрежата сега с Гавазова, е малко плашещо, тъй като на кадрите се вижда дете, което е набутано като багаж в една от заключващите се кабинки на входа на хипермаркета, пише „Plovdiv24.bg“, например. Видеото оставя човек да се чуди дали е смешно или да звънне на социалните. Все пак се вижда, че малчуганът не протестира, а по-скоро се забавлява от цялата ситуация, а това, че яде сладолед, докато е „арестуван“ в багажното, прави по-малка версията, че става въпрос за някакво наказание.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ