Такъв екшън Пловдив не помни! Мъж се закани на полицаи: Ще запаля Трето районно и ще ви уволня!

трето районно пловдив

Мъртвопиян пловдивчанин се озова в ареста, след като буйства и не се подчини на разпореждания на униформени от Трето районно Грозните сцени се разиграли преди няколко дни на бул. „Марица“ в града под тепетата.

Докато правили обход на територията и след като от улицата на Трето районно направили десен завой по булеварда, на служителите на реда им направило впечатление мъж, който залитал и бил във видимо нетрезво състояние, предава Марица. Униформените решили да му извършат проверка, като паркирали патрулката в близост до него и поискали да се легитимира. Той отказал да им представи документ за самоличност, като поставил условие те да си покажат служебните карти, което полицаите сторили. След като му било разяснено, че ако не си представи лична карта за проверка ще бъде отведен в районното, пияният я показал.

Извършването на проверката обаче го вбесило и той започнал да се държи арогантно. Негодувал защо му губят времето и защо го проверяват. Обиждал и псувал наред, въпреки отправените предупреждения към него да престане. Наложило се да му сложат белезници. Пловдивчанинът лъхал силно на алкохол. Още на място бил тестван с дрегер, който отчел 2,73 промила.

След като бил отведен в Трето районно да му бъде съставен акт за дребно хулиганство, мъртвопияният продължил да се държи арогантно и неуважително към полицаите. Отправял към тях закани за уволнение и палеж на районното.

Изправен пред магистратите по бързата процедура, пловдивчанинът съжалил за постъпката си. Магистратите му наложили глоба в размер на 250 лв.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ