Трагедия сполетя Мая Манолова. Тя се закани: Убиец! Ще си понесеш последствията!

мая манолова

Няколко кучета са били отровени за последните часове в Рударци. Жителите на курортното селище са алармирали полицията, гледат се записите на камерите. „Нахранени“ с отрова са не само безпризорни, но и домашни кучета – съобщават в социалната мрежа потърпевши.

Сред тях е и бившият омбудсман Мая Манолова, която от години има къща в селото.

„Арчи го няма вече. Отровен е. Също както и другите кучета и котки от улицата на село. Този изрод е хвърлял отрова в дворовете на къщите ни! Подадохме жалби в полицията. Преглеждаме всички камери. Убиецът ще си понесе последствията!“, сподели Манолова, цитирана от perniknews.com.

В коментарите си хората настояват Манолова да използва позициите си в политиката и да съдейства да се промени законодателството, за да може извършителите на подобни жестокости да си плащат за деянията.

Съмненията на всички пострадали са, че става въпрос за човек от селото. И всички са амбицирани да го намерят. Пуснати са жалби в полицията за съдействие.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ