,,Не съм дошъл от Германия някой да ми казва какво да правя“: Мъж побърка полицията, после жестоко съжали

полиция, цигани

Гурбетчия от Столипиново, който от няколко години работи в Германия, си отвори голяма беля с полицията. Мъжът се завърнал от чужбина за лятна ваканция и веднага си спретнал домашен купон. Надул музиката и подлудил съседи. Бил подаден сигнал на тел. 112 за нарушаване на нощната тишина. На адреса бил изпратен автопатрул. Гурбетчията посрещнал полицаите на входната врата. Обещал им, че музиката ще бъде спряна, предава Марица.

След като патрулката си тръгнала, музиката отново започнала да гърми на пълни обороти. Два часа по-късно последвал втори сигнал на тел. 112. Пак същите служители посетили адреса, като разпоредили на гурбетчията да спре музиката пред тях. Тогава той започнал да се държи арогантно и да обижда униформените. Крещял „Ще ви *** майката! Няма да спра музиката! Ще правя каквото си искам! Не съм дошъл от Германия някой да ми казва какво да правя. Музиката ще спра когато реша“.

Заради агресивното му поведение, мъжът бил арестуван и отведен в Шесто районно. Изправен пред съда по бързата процедура, той признал, че прекалил, като се оправдал с голямо количество изпит алкохол и еуфория. Магистратите го наказали с глоба в размер на 200 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ