Депутат на Нинова пощуря в НС: Ще бъдете съдени! Народът ще разбере каква заплаха го очаква

payimage-585407

“Този законопроект ще бъде гаден, ще бъде написан с мазни ръчички. Аз съм повтарял от трибуната, че с този законопроект, каквото и да казват вносителите, трябва да знаем едно – трябва да защитим ролята на българското семейство”.

Това заяви зам.-председателят на парламентарната група на „БСП за България“ Иван Ченчев относно Закона за защита от домашното насилие, предава Епицентър.

“Аз и моите колеги никога няма да се съгласим възпитателната среда да изчезне от българското семейство. Родителите да не могат да възпитават детето, защото ако му кажат, че не може да прави нещо, то ще се разплаче и ще дойде, някой да го изведе от семейството”, добави социалистът.

Ченчев бе категоричен, че тази ужасяваща практика често се практикува в Европа. Той допълни: “Когато става дума за нашите деца – не си и помисляйте да го правите. За съжаление, българинът е натиснат от другите проблеми и не вижда заплахата, но тя е съвсем реална и надвиснала над семейството и децата.”

“Помнете какво ви казваме от “БСП за България”: Когато един път кажеш грешните неща, дори и да крещиш верните после – няма значение. В момента правите грешните неща и ще бъдете оценявани не само от парламентарните групи, които не подкрепят това, но това ще седи на вашата съвест. Ще бъдете съдени и оценявани от българския народ, защото когато народът разбере каква заплаха го очаква и каква гилотина удряте на възпитанието в семейната среда, тогава ще е късно”, завърши Ченчев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ