Шеф Петров скочи и на Константин: Цивилизовайте се малко! Онзи с каскета в Черешката ви побърка

шеф петров

,,Коце териката в Барцилона, бие тъпана и иска „Валериан“.
Сега пък Коцето бил се шокирал от сметка в Барселона, която била почти 1000 Евро.

Понеже съм живял там шест години и още поддържам контакти с готвачи в ресторанти с две и три звезди Мишлен, ще кажа:
Предполагам, че си е карал Рожденият Ден или в „Хепи“ или в туристическите ресторанти на Виа Олимпика на плажа, защото 1000€ за сметка за рожден ден в Барселона е доста Габровска.

Вечеря в Барселона в реномираните ресторанти започва от 250€ до 400€ само за храна без напитки, те са от 180€ до 450€ тоест за един човек би било между 450€ до 850€ За един човек..
Така, че Бай Ганьо – Коце, дето никой не го знае, там, да „свие гълъбите“ и да е по-тихичък там защото там на Виа Диагонал има жилища от 120кв./м за 20 милиона!

Вие хора наистина нямате представа с цените на ресторантите по Света. ?
Тази „Черешка на Тортата“ с онзи с нахлупения каскет и ментетата в Лидъл ви побъркаха.
Ходенето на хубав ресторант, трябва да е празник за вас и близките ви. Не може да бъде евтино наплюскване, и танци с оркестъра, като новогодишен банкет с колегите и сметката я плаща шефа. Стегнете се малко. Уважавайте това преживяване, целия Свят го прави, само ние си мислим, че е нещо несериозно!

Цивилизовайте се малко…. Правете малко разлика между места за хранене и качествени ресторанти, така както го правите с коли, дрехи и тн.
Няма Хубаво-Евтино в Света, толкова е просто!

Качвам ви снимки от два известни ресторанта в Барселона, които не се водят скъпи за техния клас.
Обърнете внимание цените за един човек за храна и напитки е между 400 и 470 евро !
Да между 800 и 900лв за един човек. Това, че тук се опитваме да настигаме тези стандарти за 20% от цената и да не излагаме държавата си, заслужаваме поне малко уважение, а не да ни плюете и наричате кръчмари.! Помислете, поне тези които можете!?“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ