Нинова нахлу в БНТ и избухна: Пари и власт сгънаха „Промяната“! Радев е източник на агресия

корнелия нинова

Не мога да позная „Продължаваме промяната“ и да ги разбера. Пари и власт ги сгънаха в последните месеци. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова обясни пред БНТ управлението на „Продължаваме промяната – Демократична България“ с подкрепата на ГЕРБ.

Според нея двете политически сили вече са открита коалиция и не крият това, както го правили в началото на кабинета. По думите ѝ законодателната им програма, решенията и гласуванията им са общи.

„Продължаваме промяната – Демократична България“ препраха Бойко Борисов. Неговата цел е да осигури личното си спокойствие. ДПС са ясни. Те още преди изборите казаха, че е време да влязат във властта и го направиха“, каза още Нинова.

Тя допълни, че не одобрява партиите да се „крият зад евроатлантическото мнозинство“. Лидерът на БСП нарече това определение клише.

Нинова за пореден път нападна президента Румен Радев, като го нарече „източник на агресия“. Според нея той най-агресивно напада правителството и политиците и се опитва да не бъде изкарван политик, какъвто, по думите ѝ, е.

„Той е един от факторите за политическото напрежение. Услади му се служебната власт и ще е против всяко редовно правителство“, добави тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ