Пребиха момче с бухалка в София: Когато караш внимателно си виновен, защото пречиш на ,,царете“

потърпевши

Във фейсбук групата „Катастрофи в София“ се появи публикация, от която става ясно, че пиян ром е налетял с бухалка на друг шофьор. Действието се развива на бул. Борис III до 6-то РПУ в София, към 8:00 сутринта.

Мургавият бабаит е задържан и е пуснато обвинение срещу него заедно и с доказателства и медицинско. Задържаният е бил е пиян и е превозвал неразрешени субстанции. Свалени са му номерата и му е взета колата. Потърпевшия е добре, но свидетелите са избягали.

„Видях го тоя селянин мръсен, гол до кръста вади бухалка на някакво момче. Не беше в трезво състояние“ – коментира очевидец.

Пострадалият младеж даде повече подробности и сподели снимки:

„Потърпевшият съм аз. Наистина никой не дойде да ме подкрепи, след като бях извлечен от колата и ударен в главата с бухалка и ритник, а докато бях в колата си получих шамар. Циганинът е задържан и срещу него е пусната жалба, автомобилът снет от регистрация“, написа Яни Минчев.

„Когато караш внимателно си виновен, защото пречиш на тия, които се мислят за царе на пътя, карайки с несъобразена скорост, изпреварвайки кола, която вече изпреварва друга. С 0.60 промила, укриване на документи и неадекватно поведение не му се получи номера на тая маймуна“, добави той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ