Удар по джигитите на пътя: Край на условните присъди по непредпазливост, драги убийци зад волана

катастрофа мотор

На вниманието на употребяващите алкохол и наркотици любители на високите скорости. Вчера убиецът на журналиста Милен Цветков бе окончателно осъден на 9 години затвор.

Така започва коментара си по окончателното произнасяне на казуса със смъртта на Милен Цветков от страна на ВКС адвокатът Емил Василев.

Ето какво още казва той:

„За пръв път в съдебната практика се възприема, че причиняването на смърт при ПТП с висока скорост след употреба на алкохол или наркотици може да бъде умишлено. Край на условните присъди по непредпазливост, драги убийци зад волана.

От днес за такива деяния ще се влиза яко в затвора. За по 9-10 и повече години. Мислете какво ще се случва с жените и гаджетата ви през това време, докато мангалите ви опъват в пандиза.

Апропо, застраховките са невалидни при установена употреба на алкохол и наркотици, тъй че отделно ще трябва от джоба си да плащате по 500-600 хиляди лева на наследниците на убития от вас. Такова престъпление буквално ви заличава като личност и имущество. Пък вий си пийте и се друсайте, да ви ЕПМ!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ