Майкъла критикува Саша Илич: Знаел ли е за състоянието на футболистите!? Дадоха се милиони за тях

payimage-589405

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла разкритикува клуба. Той не е доволен от играта на тима, от представянето на летните попълнения, за част от които „червените“ платиха трансферни суми. Илиев смята също, че треньорът Саша Илич не е бил питан относно новопривлечените играчи.

„Направи се т.нар. „грандиозна селекция“, която обаче все още не съм я видял. Разбираме, че и треньорът не е доволен след първите два мача. Никъде не чух Саша Илич да казва: „Аз този играч го исках и те ми го доведоха“. Първият кръг не играхме добре, във втория едва бихме. Ако селекцията е толкова звездна, нещата много бързо трябва да влязат в други измерения. Дадоха се милиони и тези футболисти трябва да покажат защо са взети и са платени толкова пари за тях“, коментира Майкъла пред „Тема Спорт“.

„Да, те се нуждаят от период на адаптация. Но това, че един играч идва с излишни килограми, а друг не е водил подготовка, защото се е карал с клуба си, не е част от адаптацията. И затова питам дали треньорът е знаел за състоянието на тези футболисти, като са му ги довели. Вече е ясно, че ще е нужно време, може би един-два месеца. Но дали и Илич ще получи време, или само играчите? Вече имаше случаи със състезатели, които се разиграха накрая, когато вече беше късно“, допълва той.

Запитан за предстоящия евродвубой със Сепси, Илиев отсече: „Това ти е мачът. И футболистите от миналия сезон, и новите трябва да покажат на какво са способни. За ЦСКА винаги мотивацията е била Европа. Нямам претенции за мачовете с Хебър Пазарджик и Крумовград, но в турнирите очаквам съвсем различно лице от отбора. Това са мачовете, за да се докажеш на „Армията“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ